Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 op basis van 20 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Heeko Rotterdam 21 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al 18 jaar bij Muzagarage en geen haar op mijn hoofd die er over denkt ergens anders te gaan. Vriendelijke en kundige monteurs.
10
Geachte heer h van westreenen Dordrecht 21 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
De mensen zijn heel klant vriendelijk. En je woord goed en snel geholpen
10
Willem Rotterdam 20 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk en goed geholpen! En altijd tijd voor je.
10
Saikem Merlien Rotterdam 17 jun 2020
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Klantvriendelijke personeel, ze staan achter hun doelen cq activiteiten en is specifiek, is te meten, het is acceptabel, realistisch en geen tijdverspilling. Ik breng mijn auto al ruim 20 jaar naar Musa Auto. - Het bevalt me uitstekend; - Het is vertrouwd; - de klant is Koning. Musa Auto zou ik iedereen aanraden:
10
Kim Roodbol Hoogvliet Rotterdam 03 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd snel terecht, goeie service, denken altijd mee voor een oplossing maar vooral eerlijkheid over wat er wel of niet met de auto is! Ik rij met liefdeuit Hoogvliet hierheen, ga nooit meer ergens anders!!
10
Tímea Rotterdam 01 jun 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Voelt prettig en vertrouwelijk om hier te komen.
9
Geachte heer/mevrouw Mircheski Rotterdam 29 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Echt aanrader
10
van Eijk Rotterdam 28 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Prima
10
Bart Rotterdam 26 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Perfect
10
Stephan Rijkeboer Rotterdam 23 mei 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Auto gebracht voor de APK werd netjes gebeld met de reparatie punten en de kosten hiervan. 's avonds toen hij klaar was netjes een SMS. Kortom en zeer goede service!
laden...