Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 45 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Nazima Ridderkerk 22 sep 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
mijn 2e auto ook voor de APK gebracht, grote beurt duidelijk uitgelegd gekregen en snel uitgevoerd, heel te vereden bij Musa Auto en zal zeker klant blijven met deze service en kwaliteit
10
Han Rotterdam 21 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zoals altijd is de reparatie aan mijn auto weer uitgevoerd met A-klasse onderdelen en tegen een garage uurtarief wat je nergens anders tegenkomt. Bedankt mannen!!!
10
Bruno Rotterdam 09 sep 2020
Service 10
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Er is altijd iemand die te woord staat, makkelijk afspraak in te plannen en je auto voelt als nieuw als het klaar is.
10
Leo Rotterdam 26 aug 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede prijsafspraken
10
Willem Oud-Beijerland 29 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Snel en goed geholpen met kennis van auto’s
9
Robert . 28 jul 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
mijn ervaring met “Musa Auto” is dat ik hier een goede en bekwame service krijg, men is bereid om die extra ”mile” voor de klant te verzetten waardoor je als klant met een tevreden en/of goed gevoel de garage weer verlaat .
9
Huib Capelle aan den IJssel 26 jul 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Fijn bedrijf
9
Nazima Ridderkerk 22 jul 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Voor APK en grote beurt de auto gebracht, binnen een uur de kosten opgekregen en einde middag de auto gereed om af te halen, gekeurd en al.
10
leo geveling 20 jul 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd goed geholpen. Goede prijsafspraken.
8
MJ Rotterdam 17 jul 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ik kom al ruim 3 jaar bij de garage. Service is altijd vriendelijk en reparaties worden snel verholpen. Ook weet je altijd waar je aan toe bent qua kosten. Hier wordt vooraf over gebeld zodat je akkoord kan geven. Heel netjes is dit. Dat je ook altijd een factuur krijgt met een complete overzicht van alle werkzaamheden is ook erg fijn. Kortom een fijne garage.
laden...